Wanneer je op zoek bent naar een andere auto, maar liever geen nieuwe koopt of daar het geld niet voor hebt, dan is een goede tweedehands auto een beste oplossing. Maar helaas kosten ook jong gebruikte auto’s een smak geld. Wil jij graag een nieuwe of bijna nieuwe auto rijden maar heb je nog niet voldoende geld gespaard? Dan is private lease korte looptijd wellicht iets voor jou!

Nieuwe diensten bij Bynco

Bynco verkoopt jong gebruikte auto’s online. Sinds kort is hier een mooie dienst bijgekomen. Het leasen van een nieuwe auto of een jong gebruikte auto is vanaf nu ook mogelijk. Of je nu kiest voor een nieuwe lease auto of een tweedehands lease auto, bij beide contracten profiteer je van vele voordelen waardoor je onbezorgd kunt autorijden.

Onbezorgd rijden in een leaseauto

Wanneer je voor een leaseauto kiest hoef je namelijk alleen een vast vooraf afgesproken bedrag te betalen en daarbij te zorgen dat je tank vol is zodat je kilometers kunt maken. Alle andere kosten worden betaald door de leasemaatschappij, in dit geval Bynco. Ook wanneer je auto onverwacht kapot gaat sta je niet met lege handen. Je krijgt direct vervangend vervoer en Bynco zorgt dat je auto weer gemaakt wordt.

Tweedehands leasen heeft nog meer voordelen

Een groot voordeel van tweedehands leasen is dat je auto direct voor je klaar staat. Je hoeft niet te wachten tot deze uit de fabriek rolt. Daarbij kun je ook kiezen voor een korter contract. Private lease korte looptijd is bijvoorbeeld heel prettig wanneer je tijdelijk een andere auto moet hebben, of wanneer je net nog enkele maanden sparen te kort komt voor het kopen van die gewenste auto. Bovendien is je maandbedrag bij een tweedehands auto lager dan wanneer je een leasecontract aangaat voor een gloednieuwe wagen.